Produkter

Ställdon för rätt ventilfunktion

SOMAS ställdon är speciella. En av orsakerna är att ställdonen är specialkonstruerade för att klara processindustrins krav på driftsäkerhet och noggrannhet inom reglering. I första hand är ställdonen anpassade för SOMAS eget ventilsortiment, men de kan enkelt kombineras med andra ventiler som kräver 90 graders manöver.

Vi har även lagt stor vikt vid glappfri överföring mellan donens rörliga delar och glappfrihet mellan don och ventil. Tack vare detta finns perfekta förutsättningar för exakt reglering samtidigt som det lägger grunden för en hundraprocentig diagnostik. Vi kan även leverera elektriska och hydrauliska ställdon av välkända fabrikat. 

don

Tillbehör som kompletterar ställdonen

Vår mångåriga erfarenhet har lärt oss vilka produkter som kompletterar våra tillbehör och våra ställdon är självklart inget undantag. Med rätt tillbehör kompletterar du lätt våra ställdons funktioner och får en produkt utöver det vanliga.

Den vanligaste typ av tillbehör är ventillägesställare för reglerventiler, samt magnetventiler och ändlägeskontakter för on/off-ventiler.

SOMAS Instrument AB : sales@somas.se : +46 (0)533-167 00 : +46 (0)533-141 36