Service

SOMAS Servicepaket  - en "trygghetsförsäkring"

Vill du ha ett riktigt tryggt köp, kunna känna att leverantören snabbt och enkelt ska kunna hjälpa till vid eventuella fel? Då bör du göra precis som många andra innan dig, nämligen komplettera din produkt från SOMAS med ett servicepaket.

Servicepaketet ska ses som en "trygghetsförsäkring" för säkrare drift, kortare driftstopp, minskat reservdelslager och ökad kunskap. Vårt servicepaket börjar gälla när vi har levererat våra ventillösningar. Det är flexibelt och utvecklingsbart, och du väljer själv i vilken omfattning du vill utnyttja paketet.


Underhåll

Servicevänlig konstruktion - vi underlättar för dig

Vårt serviceteam är här för dig som kund och vi gör allt för att underlätta vid underhåll av våra produkter. SOMAS konstruktörer har därför utvecklat produkter med lättåtkomliga delar, som är enkla att demontera och underhålla.

Genom vår serviceavdelning erbjuder vi dig som kund hjälp med att checka ut eller köra igång olika anläggningar. Det är bara att du hör av dig. Vi kan utföra underhåll/reparation antingen på plats hos dig som kund eller i våra egna verkstäder.

service

SOMAS Instrument AB : sales@somas.se : +46 (0)533-167 00 : +46 (0)533-141 36